Glitter Text

Shop On-line »


Ράτσες ... σκύλων

ΛΑΓΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ (AFGHAN HOUND) μάθετε περισσότερα...

Μια από τις αρχαιότερες ράτσες. Το Λαγωνικό του Αφγανιστάν πρωτοεμφανίστηκε όπως δηλώνει το όνομά του στο Αφγανιστάν, περισσότερο από 4000 χρόνια πριν. Υπάρχουν αναφορές για το σκύλο αυτό σε Αιγυπτιακούς πάπυρους και η μορφή του βρέθηκε χαραγμένη σε πολλές σπηλιές στο βόρειο Αφγανιστάν. Παρέμεινε αναλλοίωτο για αιώνες και η εξαγωγή του ήταν μέχρι πρόσφατα απαγορευμένη. Στην Ευρώπη εμφανίζεται μόλις τον 20ο αιώνα. Εξαιρετικά γρήγορο και ευκίνητο, αυτό το λαγωνικό όρασης χρησιμοποιείτο ευρέως για το κυνήγι κατσίκας, ελαφιού και άλλων ζώων. 

Σήμερα, ο ρόλος του ως κυνηγός ανήκει στο παρελθόν και θεωρείται κατοικίδιο «πολυτελείας» λόγω της αριστοκρατικής του εμφάνισης. Η ομορφιά του είναι εξωτική και σπάνια και αν και φαινομενικά σνομπ και ακατάδεκτο, εντούτοις είναι πολύ γλυκό και τρυφερό με τους ανθρώπους που θεωρεί οικογένειά του. Το Λαγωνικό του Αφγανιστάν έχει πολλά ξεχωριστά χαρακτηριστικά που το καθιστούν μοναδικό στο είδος του και του προσδίδουν επάξια τον τίτλο του «Βασιλιά των σκύλων».

afghan2
afghan5
afghan6


ΚΟΚΕΡ ΣΠΑΝΙΕΛ -ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ- (AMERICAN COCKER SPANIEL) μάθετε περισσότερα...   

Το όνομα Cocker προέρχεται από το αγγλικό woodcock, μπεκάτσα στα ελληνικά, ένα πουλί το οποίο ο σκύλος αυτός έβγαζε από την κρυψώνα του, βοηθώντας έτσι τον κυνηγό αφέντη του.

Σήμερα, αν και διατηρεί ακόμα τις κυνηγετικές του ικανότητες, το Κόκερ Σπάνιελ έχει αποκτήσει το ρόλο του σκύλου σύντροφου. Αποτελεί άριστη επιλογή για οικογενειακό κατοικίδιο λόγω του μοναδικού ταμπεραμέντου του. Ευχάριστο και κεφάτο, αθώο και πάντοτε ευγενικό, το Κόκερ Σπάνιελ έχει τεράστια αποθέματα αγάπης και τρυφερότητας. Η γλυκιά του φατσούλα σε συνδυασμό με την όμορφη προσωπικότητά του, πραγματικά θα σας κλέψει την καρδιά!spaniel1.JPG

spaniel_puppy.jpg

 
spaniel2.JPG
ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ( AMERICAN PIT BULL TERRIER) μάθετε περισσότερα...

Ίσως η πιο παρεξηγημένη ράτσα σκύλου. Το άκουσμα και μόνο της λέξης Πιτ Μπουλ, προκαλεί τρόμο και πανικό. Η ιδέα και μόνο να βάλουμε ένα Πιτ Μπουλ στο σπίτι μας, στο μυαλό μας αγγίζει τα όρια της αυτοκτονίας. Και όμως, τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι. Υπάρχει και η άλλη όψη της πλευράς του «δολοφόνου» και αυτή προσπαθούμε να παρουσιάσουμε, χωρίς βέβαια να μειώνουμε τη σημασία των επιθέσεων των σκύλων αυτών σε ανθρώπους και ζώα, ούτε και να κρύβουμε το γεγονός ότι όντως το Πιτ Μπουλ έχει έμφυτη την επιθετικότητα προς άλλα ζώα -όχι ανθρώπους-.

Σε αντίθεση με αυτό που προβάλλεται από τα ΜΜΕ και αυτό που πιστεύουν πολλοί, το Πιτ Μπουλ είναι στην πραγματικότητα ένας σκύλος πολύ γλυκός, με ευχάριστη προσωπικότητα, αξιόπιστος φύλακας, τρυφερός και φιλικός, πρόθυμος να υπερασπιστεί μέχρι θανάτου αυτούς που αγαπά. Έχει πολύ όμορφη σχέση με τα παιδιά όλων των ηλικιών και μπορεί ακόμα να συμβιώσει αρμονικά με όλων των ειδών τα ζώα αν κοινωνικοποιηθεί νωρίς και σωστά. 

pitbull1 pitbull2 pitbull3
pitbull4 PITBULL5 pitbull6


ΜΠΑΣΕΤ ΧΑΟΥΝΤ (BASSET HOUND) μάθετε περισσότερα...

Η λέξη Basset σημαίνει «πολύ χαμηλός» στα Γαλλικά, περιγράφοντας έτσι το ανάστημα του Basset Hound. Κοντά πόδια, πολύ μακριά αυτιά και ένα βλέμμα που φαίνεται να κρύβει μέσα του τη θλίψη όλου του κόσμου, είναι τα στοιχεία που κάνουν το σκύλο αυτό αξιαγάπητο στην εμφάνιση.

Εξαίσιο λαγωνικό, με μύτη από τις καλύτερες στο σκυλίσιο κόσμο, το Basset Hound χρησιμοποιείτο ευρέως για το κυνήγι. Σήμερα, ο ρόλος του περιορίζεται κυρίως ως σκύλος συντροφιάς. Γλυκύτατος, ευγενικός και τρυφερός, αξιόπιστος με παιδιά, σκύλους, γάτους και όλων των ειδών τα ζώα, φιλικός με τους πάντες, το Basset Hound έχει κερδίσει επάξια μια θέση στα σαλόνια και τις καρδιές μας.

 basset2  basset3  basset4ΜΠΙΓΚΛ (BEAGLE) μάθετε περισσότερα...

Πραγματικά αξιαγάπητο! Το Μπιγκλ είναι ένα μικρόσωμο λαγωνικό, πολύ δημοφιλές ως οικογενειακός σκύλος. Το μικρό του μέγεθος, ο ήπιος και ευχάριστος χαρακτήρας του και η καλή του υγεία είναι οι τρεις βασικοί παράγοντες που ανεβάζουν το Μπιγκλ στις πρώτες θέσεις για επιλογή κατοικίδιου.

Πάντα χαρούμενο και ζωηρό, με βλέμμα γλυκό σχεδόν ικετευτικό, το Μπιγκλ θα κλέψει την καρδιά σας από την πρώτη στιγμή!

BEAGLE Beagle9 Beagle11ΜΠΟΣΤΟΝ ΤΕΡΡΙΕΡ (BOSTON TERRIER) μάθετε περισσότερα...

Προικισμένο με μια γλυκιά φατσούλα και έναν χαρακτήρα που αγγίζει το τέλειο, το Μπόστον Τερριέρ είναι ο ιδανικός σκύλος συντροφιάς, ειδικότερα για οικογένειες. Ήρεμο και με καλούς τρόπους, τρυφερό και αγαπησιάρικο, πολύ έξυπνο και υπάκουο. ¶ψογο με τα παιδιά και ένας πιστός και ιδιαίτερα ευχάριστος σύντροφος τόσο για ενήλικες όσο και για ηλικιωμένους. Στην όμορφη προσωπικότητά του έρχεται να προστεθεί το γεγονός ότι είναι εύκολο στην περιποίηση, την εκπαίδευση, χωρίς πολλές απαιτήσεις για άσκηση. Το μόνο που «απαιτεί» είναι την αγάπη και την προσοχή σας. Και με τέτοια φατσούλα και τέτοιο ταμπεραμέντο, είναι βέβαιο ότι δεν θα μπορείτε να του αντισταθείτε!

bostonterrier1.jpg bostonterrier2.jpgΜΠΟΞΕΡ (BOXER) μάθετε περισσότερα...

Αστείος και γλυκύτατος στην εμφάνιση, ο Μποξέρ είναι ταυτόχρονα ένας έμπιστος προστάτης της οικογένειας αλλά και ένας παιχνιδιάρης και τρυφερός σύντροφος τόσο για ενήλικους, όσο και για παιδιά. Συνδυάζει θάρρος και τόλμη με καλοσύνη και πραότητα και για το λόγο αυτό είναι πραγματικά μοναδικός!

Boxerchild boxerp
boxer close boxer puppiesp


ΜΠΟΥΛ ΤΕΡΡΙΕΡ (BULL TERRIER) μάθετε περισσότερα...


Ο «σκύλος μονομάχος», όπως συχνά αποκαλείται, πέρασε ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας του στην «αρένα», κυνηγώντας και παλεύοντας με ζώα πιο άγρια και πιο μεγάλα από αυτό. Αυτός ο ατρόμητος μαχητής, με την τεράστια σωματική δύναμη και αντοχή και το αξιοθαύμαστο κουράγιο του, σήμερα έχει «μαλακώσει». ¶λλα γνωρίσματα του χαρακτήρα του έχουν βγει στην επιφάνεια και αν και αρκετοί είναι ακόμη επιφυλακτικοί να υιοθετήσουν ένα Μπουλ Τερριέρ, εντούτοις είναι πολλοί αυτοί που το κάνουν.

Τρυφερό και ευγενικό, αεικίνητο και διασκεδαστικό, το  Μπουλ Τερριέρ αγαπά τα παιδιά και τους ενήλικες και μπορεί να γίνει ένα εξαίσιο οικογενειακό κατοικίδιο. Με το σωστό χειρισμό, αυστηρή και συνεπή εκπαίδευση, κοινωνικοποίηση και πολύ πολύ αγάπη, θα δείτε την άλλη πλευρά του «μονομάχου». Και δεν θα το μετανιώσετε!


bullterrier1.jpgbullterrier3.jpg bullterrier2.jpg
ΚΟΛΕΙ (COLLIE) μάθετε περισσότερα... 

Κατάγεται από τη Σκωτία, όπου εργαζόταν ως συνοδός και φύλακας κοπαδιών. Το Κόλι αποτελεί εδώ και αιώνες ένα άριστο ποιμενικό σκύλο και χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα ως φύλακας κοπαδιών. Έχει δανειστεί το όνομά του από τα πρόβατα της Σκωτίας με το μαύρο πρόσωπο, τα οποία είχαν την ονομασία Κόλι. Το 1860, η βασίλισσα Βικτόρια, ερωτεύτηκε το σκύλο αυτό και τον «έσωσε» από τις φάρμες της Σκωτίας, μετατρέποντας το σε ένα «μοδάτο» κατοικίδιο, δίνοντας έμφαση στην σπάνια ομορφιά και τον άψογο χαρακτήρα του παρά στις εργασιακές του ικανότητες.

Η εξυπνάδα του σκύλου αυτού και το ευχάριστο ταμπεραμέντο του, του έδωσαν τη δυνατότητα να «ερμηνεύσει» πολλούς ρόλους. Ποιμενικός, φύλακας κοπαδιών, σκύλος διάσωσης, σκύλος συντροφιάς, ακόμα και... ηθοποιός! Η ερμηνεία του στην ταινία Λάσσι όπου υποδυόταν έναν πανέξυπνο, γλυκύτατο σκύλο, ανέβασε τη δημοτικότητά του στα ύψη!

Σήμερα, το Κόλι χρησιμοποιείται κυρίως ως σκύλος συντροφιάς. Τρυφερό, καλότροπο, με πράο και ήρεμο χαρακτήρα, άψογο με τα παιδιά και άλλα κατοικίδια, εύκολο στο χειρισμό και την εκπαίδευση. Ο άριστος συνδυασμός ομορφιάς και ταμπεραμέντου, του έδωσαν μια θέση στα σαλόνια και τις καρδιές των φιλόζωων ανά το παγκόσμιο!

collie21rough_coat_collie1ΤΣΙΟΥΑΟΥΑ (CHIHUAHUA) μάθετε περισσότερα...

Το τσιουάουα είναι η μικρότερη ράτσα σκύλου στον κόσμο και πήρε την ονομασία του από την πολιτεία τσιουάουα στο Μεξικό, όπου και ανακαλύφτηκε το 1850. Είναι γνωστό για τα μεγάλα, προεξέχοντα μάτια του και τα μεγάλα σηκωμένα αυτιά του. Αν και μικρό σε μέγεθος, το τσιουάουα έχει έντονη προσωπικότητα και πολλή ενεργητικότητα.

tn_chihuahua_cover tn_cute_chihuahua
tn_dress_chihuahua tn_chihuahua_puppies


ΤΣΟΟΥ ΤΣΟΟΥ (CHOW CHOW) μάθετε περισσότερα...

Μία από τις αρχαιότερες ράτσες σκύλων στον κόσμο. Το Τσόου Τσόου πρωτοεμφανίστηκε στη Μογγολία πριν από 4000 χρόνια και μετέπειτα στην Κίνα. Ο ρόλος του ήταν πολυμορφικός. Χρησιμοποιείτο στο κυνήγι, για να σέρνει καρότσια και για να προστατεύει τις βάρκες. Το Τσόου Τσόου έπεσε δυστυχώς θύμα της «καταναλωτικής μανίας» του ανθρώπου. Το τρίχωμά του χρησιμοποιείτο για τη δημιουργία παλτών και το κρέας του θεωρείτο, και θεωρείται ακόμα και σήμερα, ένα νόστιμο έδεσμα.

Σήμερα, το Τσόου Τσόου δεν αποτελεί προϊόν εκμετάλλευσης και αγοραπωλησίας αλλά ένα σκύλος σύντροφο, πιστό και τρυφερό φίλο για όλη την οικογένεια. Εντούτοις, η θλιβερή του ιστορία άφησε τα σημάδια της στο χαρακτήρα του. Ανεξάρτητο, πεισματάρικο και ξεροκέφαλο, επιφυλακτικό και συγκρατημένο με τους ανθρώπους ακόμα και με τους οικείους του.

Το Τσόου Τσόου είναι σκύλος για έμπειρους ιδιοκτήτες και άτομα πρόθυμα να κατανοήσουν αλλά και να σεβαστούν το χαρακτήρα και τις ανάγκες του. Η καλή ανατροφή και η εκπαίδευση συντελούν στην δημιουργία ενός εξαίσιου σκύλου συντροφιάς για όλη την οικογένεια.

chow chow1.JPGchowchow_2.jpgΣΚΥΛΟΣ ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ (DALMATIAN DOG) μάθετε περισσότερα...

Μια από τις αρχαιότερες ράτσες σκύλων, η ιστορία του σκύλου της Δαλματίας πάει πολλά χρόνια πίσω, τον καιρό που οι άμαξες ήταν το κύριο μέσο μεταφοράς. Ο σκύλος αυτός διένυε μεγάλες αποστάσεις δίπλα από την άμαξα την οποία και φύλαγε όταν ο ιδιοκτήτης του έλειπε. Σήμερα, ο σκύλος της Δαλματίας διατηρεί αυτή την έμφυτη αγάπη για τα άλογα και τους ανθρώπους με τους οποίους μοιράστηκε τη ζωή του από την αρχή της ύπαρξής του.

Είναι πολύ ζωντανός και δραστήριος, με τεράστια αποθέματα ενέργειας και πολύ αντοχή. Δεν κουράζεται με τίποτα και η παιχνιδιάρικη φύση του τον καθιστά ιδανικό με τα παιδιά. Ευαίσθητος και καλόψυχος, λαχταρά την ανθρώπινη επαφή και είναι δυστυχισμένος χωρίς αυτή.

Ο σκύλος Δαλματίας δεν κάνει για τον καθένα. Πριν αποφασίσετε να υιοθετήσετε ένα, πρέπει να σιγουρευτείτε ότι είσαστε αρκετά δραστήριοι, έχετε το χρόνο και την όρεξη που χρειάζεται για να του παρέχετε τα απαραίτητα σωματικά και πνευματικά ερεθίσματα, πολύ επιμονή και επιμονή για να τον εκπαιδεύσετε κατάλληλα και πολλή πολλή αγάπη να του προσφέρετε. Αν σιγουρευτείτε ότι ο σκύλος Δαλματίας είναι ο κατάλληλος σκύλος για σας και εσείς ο κατάλληλος σκύλος για αυτόν, τότε να είστε βέβαιοι ότι θα απολαύσετε μια όμορφη, τρυφερή και γεμάτη περιπέτειες σχέση για πολλά χρόνια.

DalmatianArt dalmatianpuppies
Dalmatian-Laying-on-White-Carpet-Photographic-Print-C12197742 dalmatian frisbeeΝΤΟΠΕΡΜΑΝ (DOBERMAN PINSCHER) μάθετε περισσότερα...

Ο Ντόπερμαν πρωτοεμφανίζεται στη Γερμανία, σχετικά πρόσφατα, γύρω στο 1860. Δημιουργός του, ο φοροεισπράκτορας LuisDobermann, από τον οποίο πήρε και το όνομά του -κατά ένα nλιγότερο-. Σκοπός του Dobermann, ήταν να κατασκευάσει ένα σκύλο δυνατό και ατρόμητο, έναν σωματοφύλακα ικανό να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση. Και τα κατάφερε!

Σήμερα, χρησιμοποιείται ευρέως ως σκύλος προστασίας και φύλαξης λόγω της εξυπνάδας του, της αφοσίωσης, της δύναμης και τόλμης του. Συνάμα όμως, αυτός ο επιβλητικός και ρωμαλέος σκύλος, είναι γλυκύτατος και καλότροπος. Ένας πραγματικός...κύριος, ο Ντόπερμαν απολαμβάνει τη σπιτίσια ζωή και τρέφει βαθιά αισθήματα για την οικογένειά του την οποία είναι πρόθυμος να προστατέψει μέχρι θανάτου.

Η αναφορά επιθέσεων σε ανθρώπους και ζώα όπως επίσης και η προβολή του από τον κινηματογράφο και τα ΜΜΕ ως ένα αδίστακτο δολοφόνο, έχουν στιγματίσει την εικόνα του σκύλου αυτού. Η ελλιπής κοινωνικοποίηση, η μη εκπαίδευση ή η λανθασμένη εκπαίδευση και η κακή ανατροφή η οποία μπορεί να είναι λόγω άγνοιας αλλά και θελημένη πολλές φορές, οι ασυνείδητοι εκτροφείς, εκπαιδευτές και ιδιοκτήτες αποτελούν τους βασικούς λόγους για τους οποίους επικρατεί τρόμος και πανικός γύρω από το όνομα Ντόπερμαν.

Με τον κατάλληλο χειρισμό, ο Ντόπερμαν θα αναδείξει τον πανέμορφο χαρακτήρα που κρύβει κάτω από το μυώδες και επιβλητικό κορμί του και θα αποτελέσει ένα πιστό και αγαπημένο σύντροφο.

domerman DOBE1

 

ΑΓΓΛΙΚΟ ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ  (ENGLISH BULLDOG) μάθετε περισσότερα...

Κατάγεται από την Αγγλία και χρησιμοποιείτο για να παλεύει με ταύρους. Η τρομερή δύναμη και το θάρρος που επιδείκνυε ο σκύλος αυτός στην αρένα, έχει σήμερα αντικατασταθεί με γνωρίσματα όπως υπομονή, τρυφερότητα και αγάπη τόσο για τους ανθρώπους όσο και για άλλα ζώα. Ο υπέρτατος σκύλος μαχητής είναι σήμερα ένας αξιαγάπητος, γλυκύτατος και τρυφερός σύντροφος.

Έχει τεράστια αποθέματα αγάπης για τους ανθρώπους όλων των ηλικιών, ειδικά για τα παιδιά τα οποία υπεραγαπά. Απολαμβάνει τα χάδια και τα γλυκόλογα και ταυτόχρονα δε διστάζει να υπερασπιστεί την οικογένειά του αν νιώσει ότι απειλείται. Το μοναδικό ίσως κατάλοιπο από τα χρόνια που διέπρεπε στη αρένα, είναι η ξεροκεφαλιά του, πράγμα το οποίο απαιτεί ιδιαίτερο χειρισμό από τον ιδιοκτήτη.

Το Μπουλντόγκ δεν είναι σκύλος για τον οποιοδήποτε. Έχει αρκετά προβλήματα υγείας και απαιτεί πολύ φροντίδα και προσοχή. 
bulldog6 bulldog5  
 
 
 

ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ (FRENCH BULLDOG) μάθετε περισσότερα...

Το Γαλλικό Μπουλντόγκ με τα αυτιά «νυχτερίδας», την κοντή μουσούδα και τα μεγάλα, σκούρα και εκφραστικά μάτια, έχει Αγγλική καταγωγή και αποτελεί μινιατούρα του Αγγλικού Μπουλντόγκ. Το 1860, Γάλλοι εκτροφείς σκύλων, εισήγαγαν μερικά από αυτά τα μπουλντόγκ από την Αγγλία και στη συνέχεια τα ζευγάρωσαν με Γαλλικά Τερριέρς. Το αποτέλεσμα ήταν το αξιολάτρευτο Γαλλικό Μπουλντόγκ που γνωρίζουμε σήμερα. Ένας ευγενικός και παιχνιδιάρης σκύλος, εξαιρετικός σύντροφος για οικογένειες αλλά και για μοναχικούς και ηλικιωμένους ανθρώπους.

frenchie b&w
frenchie close up
frenchie tan

 

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΣ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ- (GERMAN SHEPHERD DOG) μάθετε περισσότερα...

Το Γερμανικό Ποιμενικό διακρίνεται για την εξυπνάδα και την τόλμη που το διακατέχει. Είναι ένας θαρραλέος σκύλος, έτοιμος να θυσιαστεί για τη φύλαξη της ιδιοκτησίας του και την προστασία της οικογένειάς του. Εξαίρετος φύλακας, διαπρέπει για το έργο του στην αστυνομία και το στρατό, στον εντοπισμό ναρκωτικών και τη σύλληψη των παρανομούντων. Ταυτόχρονα, χρησιμοποιείται ευρέως και ως σκύλος οδηγός για τυφλούς, σκύλος θεραπείας για άρρωστα παιδιά και ηλικιωμένους και διαπρέπει σε επιχειρήσεις διάσωσης. Ένας ατρόμητος, αξιόπιστος φρουρός με έντονη επιθυμία για δουλειά, μα συνάμα ένας γλυκύτατος φίλος, ένας πιστός και αφοσιωμένος σύντροφος για όλη την οικογένεια!

Σκληροτράχηλος αλλά και τρυφερός, γεμάτος ενέργεια και ζωντάνια αλλά ταυτόχρονα ήρεμος και σοβαρός, δουλευταράς αλλά και σύντροφος, φύλακας και φίλος. Ένας σωρός από αντιθέσεις που καθιστούν το Γερμανικό Ποιμενικό ένα...σκύλο για όλες τις δουλειές και συνεπώς την πρώτη επιλογή μιας μεγάλης μερίδας φιλόζωων σε όλο τον κόσμο.

germantwo germanclose germanpuppies

 


 

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΝΟΣ (GREAT DANE) μάθετε περισσότερα...

Ένας αθώος γίγαντας! Ο Μεγάλος Δανός είναι ένας σκύλος τεράστιος, ρωμαλέος και επιβλητικός, για πολλούς τρομακτικός στην εμφάνιση. Κάτω όμως από αυτό το μυώδες, στιβαρό κορμί κρύβεται μια ήπια και ευχάριστη φύση, μια καρδιά που χωράει όλο τον κόσμο.

Καλοσυνάτος, αξιοπρεπής, με πολλά αποθέματα αγάπης και τρυφερότητας αλλά συνάμα γενναίος και ατρόμητος όταν οι συνθήκες το επιβάλλουν. Ένας εξαίσιος σκύλος συντροφιάς, πιστός και αφοσιωμένος στην οικογένειά του, αξιόπιστος με τα παιδιά και άλλα ζώα.


greatdane2.jpg
greatdane3.jpg

 

ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΡΙΤΡΙΒΕΡ (GOLDEN RETRIEVER) μάθετε περισσότερα...

Ο κατ' εξοχήν οικογενειακός σκύλος και μια από τις δημοφιλέστερες ράτσες σκύλων στις ΗΠΑ αλλά και ανά το παγκόσμιο! Το Γκόλντεν Ριτρίβερ διακρίνεται για τον ήπιο και φιλικό χαρακτήρα του, την έντονη επιθυμία του να προσφέρει στο αφεντικό του και τους στενούς δεσμούς αγάπης που αναπτύσσει με τους γύρω του.

golden_retrieverp puppies goldenp
happy goldenp golden&bunnyp

 

ΤΖΑΚ ΡΑΣΣΕΛ ΤΕΡΡΙΕΡ(JACK RUSSELL TERRIER) μάθετε περισσότερα...

Το Τζακ Ράσσελ Τερριέρ πρωτοεμφανίστηκε τον 19ο αιώνα, χάρη στον αιδεσιμότατο Τζακ Ράσσελ, ο οποίος έβαλε σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής το οποίο στόχευε στη δημιουργία ενός Τερριέρ με μεγάλη αντοχή, ιδανικό για κυνήγι μικρών ζώων, και συγκεκριμένα της αλεπούς.tn_so...cute tn_jack_russell_puppy
tn_jack_russell_2tn_jack_russell_close

 


ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ ΡΙΤΡΙΒΕΡ (LABRADOR RETRIEVER) μάθετε περισσότερα...

altaltalt

Θεωρείται η πιο δημοφιλής ράτσα σκύλου στον κόσμο. Δεν προέρχεται από το Λαμπραντόρ, όπως κάποιος θα ανέμενε, αλλά από τις ακτές της Νέας Γης, όπου εκπαιδευόταν να φέρνει τα ψαράδικα δίχτυα από τα παγωμένα νερά. Ακόμα και σήμερα, η καταγωγή του Λαμπραντόρ είναι προφανής, μια και αγαπά απεριόριστα το νερό και είναι εξαίρετος κολυμβητής.

Χρησιμοποιείται ευρέως ως αστυνομικός σκύλος και οδηγός τυφλών αλλά και ως κυνηγόσκυλο μέσα και έξω από το νερό. Είναι ευγενικός, πιστός, ήρεμος, έξυπνος και πάρα πολύ αξιόπιστος με τα παιδιά, αποτελώντας έτσι το ιδανικό οικογενεικό κατοικίδιο.

 

ΜΑΛΤΕΖ (MALTESE) μάθετε περισσότερα...

Η ιστορία του Μαλτέζ πάει πολλές εκατοντάδες χρόνια πίσω, όταν αγαπήθηκε από τους πλούσιους και τους ευγενής και εδραίωσε την εικόνα του σκύλου αριστοκράτη. Το όνομά του συνδέεται με το νησί της Μάλτας, αλλά η καταγωγή του δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι ο Μαλτέζ χρησιμοποιείτο ως σκύλος συντροφιάς από την αρχή της δημιουργίας του.

Έτσι και σήμερα, εκατοντάδες χρόνια μετά, ο Μαλτέζ αποτελεί τον κλασσικό σκύλο σύντροφο. Αξιαγάπητος, με χάρη και κομψότητα. Ευγενικός, φιλικός, καλότροπος με ενήλικους και παιδιά, άλλους σκύλους και ζώα, έχει κερδίσει τις καρδιές των φιλόζωων ανά το παγκόσμιο.

Ιδιαίτερα δημοφιλής στους κατοίκους των πόλεων, μια και μπορεί να ζήσει μέσα σε διαμέρισμα. Μικροκαμωμένος, υγιής, υπερβολικά χαριτωμένος και πολύ πολύ χαδιάρης, ο Μαλτέζ αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για πολλούς.

maltese
maltese_bow
maltese&girl
 9f37f2ac5bef95ba94c614b90ec0-1-3  maltese_chair  maltese_cute
 

ΜΙΝΙ ΠΙΝΤΣΕΡ (MINIATURE PINSCHER) μάθετε περισσότερα...

Κατάγεται από τη Γερμανία, όπου αρχικά χρησιμοποιείτο για να κυνηγά ποντικούς, αρουραίους και άλλα τρωκτικά. Σταδιακά...απαρνήθηκε το ρόλο του κυνηγού και με όπλο το γεμάτο ζωντάνια χαρακτήρα του και το ευχάριστο πνεύμα του, κατάφερε να μπει στα σπίτια μας και να κλέψει τις καρδιές μας.

Το Μίνι Πίντσερ, ή Μιν Πιν όως το αποκαλούν χαϊδευτικά οι λάτρεις του είδους, είναι ένας μοναδικός σκύλος σύντροφος, με την ικανότητα να σας σπάσει τα νεύρα, αλλά και να σας κάνει να ξεκαρδιστείτε στα γέλια. Ζωηρός και παιχνιδιάρης, αεικίνητος, θέλει να μάθει τα πάντα, θέλει να εξερευνήσει τα πάντα, αναζητά μονίμως την περιπέτεια. Μπορεί να σας κάνει να φτάσετε στα όριά σας με το πείσμα και τη ξεροκεφαλιά του, το μανιώδες γάβγισμά του, την απαίτησή του για άσκηση και παιχνίδι. Λατρεύει όμως τα παιδιά, προσαρμόζεται με άλλα ζώα και μπορεί να αποτελέσει ένα εξαίσιο σύντροφο στα χέρια ενός έμπειρου και ικανού ιδιοκτήτη.

Αν σκοπεύετε να αποκτήσετε ένα Μίνι Πίντσερ, μαζέψτε όλα τα αποθέματα ενέργειας, όλη την επιμονή και υπομονή σας και ετοιμαστείτε για μια περιπέτεια! Θα σας εξουθενώσει, θα σας εκνευρίσει, θα σας αγαπήσει, θα σας κάνει να γελάσετε, θα σας φέρει πολλές φορές στα άκρα. Όπως και να' χει όμως, δεν μπορείτε παρά να το αγαπήσετε και με το σωστό χειρισμό και απλή κοινή λογική μπορείτε να απολαύσετε μια όμορφη και περιπετειώδη σχέση και εσείς και η οικογένειά σας, για πολλά πολλά χρόνια!

minpin1
 minpin2
 minipin3  minipin_closeup
 

ΠΑΠΙΓΙΟΝ  (PAPILLON) μάθετε περισσότερα...

Η λέξη Παπιγιόν σημαίνει πεταλούδα στα Γαλλικά και αποτελεί την καταλληλότερη ονομασία για το σκύλο αυτό, μια και τα μεγάλα, φτερωτά αυτιά θυμίζουν τα φτερά της πεταλούδας.

Το Παπιγιόν είναι ένας σκύλος συντροφιάς με όλη τη σημασία της λέξης. Απολαμβάνει όσο τίποτε άλλο να βρίσκεται δίπλα σας. Είτε παρακολουθείτε τηλεόραση, είτε δουλεύετε στον υπολογιστή, είτε πάτε ταξίδι με το αυτοκίνητο. Θέλει να σας νιώθει δίπλα του και λαχταρά τα χάδια σας.

Η τρυφερή και ήπια φύση του όμως, συνδυάζει και πιο «άγρια» γνωρίσματα. Το Παπιγιόν έχει πολύ ενέργεια και αντοχή. Μπορεί να διανύσει τεράστιες αποστάσεις και απολαμβάνει το τρέξιμο και το παιχνίδι στην εξοχή.

Φιλικό, κοινωνικό, έξυπνο, ήρεμο και συνάμα δραστήριο, το Παπιγιόν είναι πραγματικά αξιαγάπητο!

papillon4
 papillon1  papillon3
 

ΠΕΚΙΝΟΥΑ (PEKINGESE) μάθετε περισσότερα...

altaltalt

Το Πεκινουά αποτελεί μία από τις αρχαιότερες ράτσες σκύλων, μια και εμφανίστηκε στην Κίνα πριν από 2000 περίπου χρόνια. Ήταν κάποτε το αγαπημένο ζώο του Κινέζικου Αυτοκρατορικού Οίκου και θεωρούνταν «πνεύμα φύλακας» λόγω της τρομερής ομοιότητάς του με τα κινέζικα λιοντάρια. Το Πεκινουά λατρευόταν σαν ημίθεος από τους Κινέζους και οι κοινοί θνητοί έπρεπε να υποκλίνονται μπροστά του. Η κλοπή του τιμωρούνταν με θάνατο και όταν ένας αυτοκράτορας πέθαινε, το Πεκινουά του θυσιαζόταν ώστε να πάει μαζί του και να τον προστατεύει και στην άλλη ζωή. Σήμερα, το Πεκινουά είναι ένας γενναίος, μαχητικός σκύλος, πιστός και πολύ τρυφερός με το αφεντικό του. Είναι ιδανικός για ζωή σε διαμέρισμα μια και δεν είναι τόσο δραστήριος και αθλητικός.


ΠΟΜΕΡΑΝΙΑΝ (POMERANIAN) μάθετε περισσότερα...

Μια από τις πιο μικρόσωμες ράτσες σκύλων. Το Πομεράνιαν, με τη χαρακτηριστική αλεπουδίστικη μουσούδα του και τη φουντωτή ουρά του, αποτελεί σήμερα δημοφιλή επιλογή για κατοικίδιο συντροφιάς. Χαρούμενο, ενεργητικό και ανεξάρτητο μα συνάμα πιστό και τρυφερό, το Πομεράνιαν έχει κλέψει τις καρδιές ζωόφιλων σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με το Διεθνή Κυνολογικό Όμιλο (Fιdιration Cynologique Internationale -IFC), το Πομεράνιαν ανήκει στην οικογένεια των Γερμανικών Σπιτζ (German Spitz) και είναι ο ...νάνος της οικογένειας, γνωστό σε πολλές χώρες με την ονομασία DwarfGerman Spitz.

 

pom_flower
pom_cute proud_pom
pom_puppy pomwhiite pom_pup
 
 

ΠΑΓΚ (PUG) μάθετε περισσότερα...

altaltaltalt

Η λατινική έκφραση «multum in parvo» (πολλά μέσα σε λίγο), περιγράφει λακωνικά το ταμπεραμέντο του Παγκ. Μπορεί να είναι μικρό σε μέγεθος, αλλά έχει έντονη προσωπικότητα και είναι ικανό να σε κερδίσει αμέσως με το μοναδικό χαρακτήρα του.

Από τα γόνατα των Κινέζων αυτοκρατόρων, η φήμη του Παγκεξαπλώθηκε στο Θιβέτ, όπου κρατούσε συντροφιά στους μοναχούς. Μετέπειτα μεταφέρθηκε στην Ολλανδία από Ολλανδούς εμπόρους για να καταλήξει από εκεί στην Αγγλία. Έφτασε στις ΗΠΑ κατά το 19ο αιώνα όπου αναγνωρίστηκε ως ράτσα το 1885.

Σήμερα, το μικρόσωμο αλλά συμπαγές Παγκ, με το ρυτιδιασμένο πρόσωπο, τα σκούρα και εκφραστικά μάτια και την αστεία φατσούλα, αποτελεί για πολλούς την «απόλυτη» επιλογή για κατοικίδιο συντροφιάς.

 

ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ (ROTTWEILER) μάθετε περισσότερα...

Ο Ροτβάιλερ είναι ένας σκύλος με μέτριο προς μεγάλο μέγεθος, με συμπαγές, στιβαρό, μυώδες και αθλητικό κορμί.

Προέρχεται από την πόλη Ροτβάιλ (Rottweil) της Γερμανίας, απ' όπου και πήρε την ονομασία του. Αρχικά χρησιμοποιούνταν για καθοδήγηση βοοειδών, ενώ σήμερα χρησιμοποιείται κυρίως ως φύλακας και αστυνομικός σκύλος.

Γύρω στο 1800, είχε σχεδόν εξαλειφθεί, αλλά επανήλθε στις αρχές του 20ου αιώνα χάρη στις προσπάθειες εκτροφέων στη Γερμανική πόλη Στουτγάρδη.

rottie_closet rottie_puppyt
rottiet
 

ΣΑΜΟΓΙΕΝΤ (SAMOYED) μάθετε περισσότερα...

Από αρχαιοτάτων χρόνων, ζούσε στη Σιβηρία ένας πληθυσμός από κυνηγούς και ψαράδες, γνωστοί με την ονομασία Σαμογιέντς. Για αιώνες, οι Σαμογιέντς χρησιμοποιούσαν ένα πανέμορφο, ρωμαλέο άσπρο σκύλο για να σέρνει τα έλκηθρά τους, να κατευθύνει τα κοπάδια τους αλλά και για να... κοιμούνται πάνω του τις βαριές χειμωνιάτικες νύχτες. Έτσι, γεννήθηκε ο σκύλος Σαμογιέντ! Το 1889, ο εξερευνητής  Robert Scott, έφερε μερικούς από τους σκύλους αυτούς στην Αγγλία, όπου η ράτσα αυτή αναπτύχθηκε ταχύτατα και εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο.

Αυτός ο κομψός, πανέμορφος σκύλος, έχει προ πολλού εγκαταλείψει τη Σιβηρία και τους άγριους χειμώνες της και έχει εγκατασταθεί στα σπίτια μας, απολαμβάνοντας την οικογενειακή θαλπωρή.

Το Σαμογιέντ σε κερδίζει από την πρώτη ματιά. Εκτός από την αδιαμφισβήτητη ομορφιά του, φαίνεται να έχει μονίμως ένα ενσωματωμένο χαμόγελο στο πρόσωπό του, επιδεικνύοντας έτσι τη φιλική και ευχάριστη φύση του. Παιχνιδιάρης, ευγενικός, καλότροπος και αξιοπρεπής, φιλικός με τους πάντες, ο σκύλος αυτός είναι ένα αθώο κουταβάκι στην ψυχή, αποτελώντας τον ιδανικό σύντροφο και αφοσιωμένο φίλο για όλη την οικογένεια! 

 

 SAMOYED4 SAMOYED2
 SAMOYED3 samoyed_puppy
 

ΣΑΡ ΠΕΙ (SHAR PEI) μάθετε περισσότερα...

Κατάγεται από την Κίνα και θεωρείται μια από τις αρχαιότερες ράτσες σκύλων στον κόσμο. Το όνομά του σημαίνει «δέρμα σαν άμμος», πράγμα που οφείλεται στην τραχιά υφή του κοντού τριχώματός του. Οι πολυάριθμες ρυτίδες του και η μπλε - μαύρη γλώσσα του είναι τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν αξιοπερίεργο, προσδίδοντάς του μοναδική εμφάνιση.

sharpei
sharpeipuppies
sharpei1 sharpeicloseΧΑΣΚΥ ΣΙΒΗΡΙΑΣ (SIBERIAN HUSKY) μάθετε περισσότερα...

Ο Χάσκυ κατάγεται από τη Σιβηρία, όπου η κύριά του ασχολία ήταν να σέρνει έλκηθρα, να προστατεύει και να κατευθύνει ταράνδους, αλλά και να βοηθά στο κυνήγι.

Σήμερα, ο Χάσκυ παραμένει ένας σκύλος δραστήριος και ενεργητικός με πολλή αντοχή και δύναμη και ιδιαίτερα ανθεκτικός σε ψυχρά κλίματα και αντίξοες συνθήκες. Ο ρόλος του όμως έχει διευρυνθεί και στις μέρες μας ο Χάσκυ αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές για σκύλο συντροφιάς.

Αγαπά τους πάντες, είναι φιλικός και κοινωνικός, ευγενικός και με ήπιο χαρακτήρα. Μπορεί να προσαρμοστεί σε οικογένειες με παιδιά και απολαμβάνει να εργάζεται, να τρέχει, να παίζει και να παίρνει πολύ αγάπη από τα άτομα που θεωρεί οικογένειά του.

Ένας σκύλος γεμάτος χάρη, με μια άγρια ομορφιά που σκλαβώνει με την πρώτη ματιά. Ένας λύκος στην εμφάνιση, με καρδιά όμως μικρού κουταβιού.

 

hasky11
husky2
 husky_pups  siberian_husky
 


ΓΙΟΡΚΣΑΙΡ ΤΕΡΡΙΕΡ ( YORKSHIRE TERRIER) μάθετε περισσότερα...

alt alt

Είναι ξύπνιος και σπινθηροβόλος χαρακτήρας. Δεν του λείπει η αυτοπεποίθηση και απολαμβάνει να εμφανίζεται σε επιδείξεις όπου πάντα τραβάει την προσοχή. Το 2006, ο Γιόρκσαιρ Τερριέρ ήταν ο δεύτερος πιο δημοφιλής σκύλος στις ΗΠΑ μετά το Λαμπραντόρ Ριτρίβερ.

 

WEST HIGHLAND WHITE TERRIER μάθετε περισσότερα...

Η ιστορία του West Highland White Terrier ξεκινά στα μέσα του 19ου αιώνα, όταν η αναπαραγωγή του γινόταν με σκοπό τη μείωση του αριθμού των ποντικών, αρουραίων και άλλων τρωκτικών όπως επίσης και αλεπούδων. Ο ρόλος του ως...εξολοθρευτής μικρών ζώων έχει σήμερα αντικατασταθεί με το ρόλο του σκύλου συντροφιάς. 

Το κάτασπρο τρίχωμά του, το μικρό του μέγεθος και το εύθυμο και πνευματώδες ταμπεραμέντο του, είναι τα βασικά γνωρίσματα του WestHighland White Terrier. Εύκολο στην περιποίηση, στην μεταφορά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα υγείας, αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες ράτσες σκύλων στις μέρες μας.

westie
westiesea
westiehand westiepup


avatar

germaniko likoskilo, i kalliteri ratsa!

amesos meta ta likoskila kafkasou!

avatar

o palios mas skilos itan mpoxer alla ψwfise eimaste mia pentamelis oikogeneia kai 8eloume enan mikrouli skilo...(gliko,pisto kai na ekpaidevetai evkola)tis mas sistinetai?????????

evxaristo

avatar

OK OREA SKHLAKIA MPRABOSOY NA SE KALA........

avatar

mpprabo orea skhlakia mprabo...............................

avatar

ola ta skulia einai gamata!!!!!kouklia!!!!!!

avatar

ΤΕΛΕΙΑ!!1!!!!!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar

poly goustarw ayto to ΣΑΜΟΓΙΕΝΤ (SAMOYED)....i estw to xaski 8a parw..padia einai fantastikaaaaa.....

avatar

tha mou peite ti na kano????
petheno gia ta skilia tha mporousa na doso kai ti zoi mou gi avta alla den mporo na apoktiso ena giati menoume se polikatikia kai sto spiti den to thelei i mama mou exoume ena meros san avli alla den mou einai diskolo na exo kathimerina kai eidika tis xeimoniatikes meres prosbasi ti na kano???????????????????

avatar

to kalitero skuli einai to germaniko pimeniko ....exw ena thiliko eksi xronia kai eiani polu kalos filakas alla kai kalos gia parea...ton sinistw anepifilakta

avatar

ματι ποθ ειναι το καλιτερο το καλιτερο ειναι το λαμπραδορ το καλιτερο σουτ εισε πολι κσερο

avatar

τζαματα σκυλια

avatar

geia sas mhpws 3erete poio einai to skuli ths ashley tisdale ??grapse sto google ashley tisdale dog kai einai auto to sgouromalliko to kafe peite mou ti ratsa einai gt 8elw na parw ena

avatar

i mana m de mafinei na parw skilo.ego 8elo.ti protinete esis?maresoun poly ta boxer,ta labrador k ta dalmatias.ti bwrw na kanw gia na parw ena apo afta?pite m.

avatar

n kaneis t kl paidi

avatar

egw auto kanw k m kanoun meta t xatiria!
katalaves?

avatar

t kalutero skuli einai t labrador!!!!!!$ever

kostantinos2008

Xehases na valeis ta shih tzu!!!to eide to skilaki mo0 kai stenaxori8ike:P

avatar

u
'kygjt7ky,.r

avatar

και εγω θελω σκυλακι αλλα η μαμα μου δεν αφινει.Μου αρεσουν παρα πολυ τα ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΡΙΤΡΙΒΕΡ μου αρεσουν τα σκυλια πολυ.

avatar

bull terrier for ever.....

avatar

bull terrier for ever.....

avatar

η καλητερη ρατσα στον κοσμο και τα πιο ομορφα σκηλακια ειναι η ρατσα διασταυροση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar

oti kai na lete ta kaluterw skulia einai ta WEST HIGHLAND WHITE TERRIER !!!!!!!

avatar

to kalytero skuli gia spiti kai sugkatoikhsh einai h aderfh mu...$ever

avatar

οτι και να λετε με τα χασκυ δν το βαζει καμια ρατσα

avatar

boxer!!!!!!!!!h kalhterh ratsa!

polatidiss

Ola ta skylia einai panemorfa paidia!me ts dikes ts idieterothtes to ka8ena einai oi kaluteroi suntrofia tou an8rwpou!dn m aresei omws auto p ginetai me mia sugekrimenoi ratsa,ta pitbull.Einai fovera skylia r paidia kai a3izoun tn agaph mas!

avatar

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΣΚΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ FAN!!!
ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΟΥΡΙΕΣ FOTO

avatar

8elw ena maltez...oxi poli megalo se ulikeia...t poli 5 mhnwn...steilte mou mnm st mail --> miltosman1@yahoo.gr

avatar

mpravo gia thn douleia sas
agapw poli ta skylia kai idiaitera ta pomeranian kia ta papillon
kai uelw na valete perissoteres plhrofories gi ata eidh auta
sinexiste esti !!!!!!!!!!!

avatar

τα σσκυλακια τα μαλτεζ μεγαλωνουν???ειναι μενουν μικρα???ποια ειναι αυτα τα σκυλακια που ειναι το πολυ δυο χουφτες και δεν μεγαλωβουν ξερετε???θελω να παρω ενα και δεν ξερω τι ρατσα ειναι...μπορει να με
βοηθησει καποιος????ευχαριστω πολυ μαρια....

avatar

ola ta skilia einai 8eika oti kai na lete!

avatar

ta beagl dagwnoun polu alla einai gamata

avatar

εδς και τεσσερα χρονια εχω ενα τσιουαουα ειναι τα καλυτερα μετα τα τσου τσου με την μπλε γλωσσα που τα λατρευω

avatar

λατρευω τα χασκι σιβηριας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar

germaniko poimeniko to kalytero to idio kai ta xaski!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar

Dn exete balei to spitz (apoti eida). 8 mporousate ki auth tn ratsa na balete. +xarhthria pantws gia tn dulia sas.

avatar

ολα ωραια αλλα δεν αναφερετε μια απ΄τις καλυτερες ρατσες σκυλων.τα ΝΕΑΣ ΓΗΣ.Απιστευτα σκυλια!!!

avatar

Ειναι ολα τους...μουρλια.εχω και εγω ενα ημιαιμο μαλτεζ,δεν σας λεω τιποτα,αν και η αγαπημενη μου ρατσα ειναι τα κολει,που να τα δειτε μικρα!!!!!!!

avatar

exo pit bull apo ta 14 mou mexri simera einai to trito pou exo
tora eimai 28 xronon kai den exo to paramikro parapono!!
einai prostatis filakas kai kalo filaraki.kani ta apistevta skinika!!!
me sosti simperifora frontida kai agapi pros tin ratsa avti tha exete tin telia antapokrisi gia mena einai apo ta kalitera skilia!!!!!!!!
prospathi panta na klevi tin parastasi!!!

avatar

ein ola ts toso uperoxa skuliaaa exw trelh adinamia sta lamprantor kolei lukoskilo tsoou tsou k.a

avatar

i agapimeni mou ratsa skulou ine to xaski sibirias.einai kouklistiko!!!!!

avatar

ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚ¶ ΑΛΛ
Α ΤΑ ΠΟΙΟ ΓΛΥΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ

avatar

egw exw ena kinhgoskilo 3 xronia kai einai ta kalitero skuli pou exw apo ola

avatar

ola ta skulia einai glika

avatar

ολα ειναι πολη γλυκα

avatar

ego exo ena pit bull somatofilakas me exi sosi polles fores eine telia skilia ta kalitera gia dolofoni xaxaxaxa omos ego thelo rodbailler ine telia kai ta pio glika apola ine ta pug

avatar

am di kanis tominima na mou apantisi kai opios xarizi rot baillere na mou apantisi

avatar

am jeri kanis ekpeudeuti stin ditiki uesaloniki na mou pi

avatar

ta kalitera skilia ine ta kokonia

avatar

Η ράτσα ειναι μία και δεν υπαρχει αλλη. Doberman . Exei kati mageytiko. Syndyazei to epivlitiko kai to agrio ws pros tous ksenous, me to glyko,xadiariko,agapisiariko proskolimmeno st afentiko !! paneksupno,ekpaideutai sxetika eukola exontas apisteyti entilipsi. Pragmatika katalabaineis tn diafora mono an exeis Doberman. Prostatis, fulakas. Oi fimes pou theloun ta doberman "antrwpofagous" einai apla fimes asxetwn,kakovoulwn anoitwn kai einai...mono fimes. Ta doberman einai ta pio aksiagapita kai agapisiarika skulia. Einai toso gluka me t afentiko tous k tn oikogeneia tous pou dn mporoun an dn einai dipla sou sunexeia,theloun na koimountai mesa st spiti, latrevoun ta xadia kai ta paixnidia kai genika theloun n aeinai synexeia me t afentiko tous . DOBERMAN

avatar

paidia ama boreitai na m peite kanena skylaki mikroswmo megalytero ypsos gyrw sta 30cm kai na einau poly filiko kai na mn dimiourgei problhmatagia katoikidio......

avatar

ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

avatar

Ολα τα σκυλιά είναι υπέροχα...Έχω ένα μπόξερ,το οποίο είναι υπέροχο κ ένα ροτβάιλερ.Και τ 2 είναι εκπλικτηκλά,και τ σκυλιά ποτέ δεν είναι πολύ επιθετικά ασχέτως τι λεέι ο κάθε ανίδεος.Εξαρτάται πως τ μεγαλώνει κανείς.

avatar

ola ta skulia einai uperoxa:)

avatar

valte kai to spitz paidia. egw exw ena spitz kai einai apithano,zwhro kai filiko me olous! ola ta skulakia einai uperoxa :) mpravo

avatar

paidiaaaaaaaa S.O.S h mana m thelei na paroume mini pinser alla gavgizei pl k h mama dn me akouei dn ein oti fovame mn to petaksoume stmn dromo auto apokliete!!!!alla meta mporei na alla3ei gnwmh ti na kanwwwwwwW??:(plz peite mmmm

avatar

Ta kalhtera skilia einai to kanis, to samoget, to pomeranian, to giorskait, to bisson frize kai fisika protos einai o skilos mou dld o maltezos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Einai ta kalhtera skilia ston kosmo.

avatar

To kalutero skuli einai germanikos poimenikos exw enan arseniko kai to onoma tou einai oskar kai einai toso upakouos, pistos kai me prosexei!!!!!!!me exei kerdisei san ratsa.Den 8a thn allaza me tipota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar

!!..

avatar

παιδιά όλα κουκλιά είναι,αλλά δεν ανέφερε κανείς σας την απόλυτη ράτσα που είναι το ΑΓΓΛΙΚΟ ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ.Έχω ένα που είναι πέντε ετών και δεν υπάρχει πιο γλύκας,είναι σαν ζωντανό λούτρινο αρκουδάκι,δως του χάδια και είναι υπερευτυχισμένος και γαυγίζει σπανίως.Τα λόγια είναι περιττά,μόνο όσοι έχουν ξέρουν πως νιώθει κανείς κοντά τους.Τα λατρεύω όλα τα σκυλάκια όμως,πώς να αντισταθείς σε αυτές τις φατσούλες?

avatar

ego pantos protino gia avli labrador to pio exipno kai eukolo se ekpaidefsi.kai mesa sto spiti protino mini pincher exoun tris fili mou kai len oti ine gamato

avatar

se lukoskulo ti protinete

avatar

θελω να αποκτησω ενα σκυλακι αλλα οι γονεις μ δεν με αφηνουν τι μπορω να κανω για να τους πεισω??

avatar

paidia egw exw ena grifonaki pou to ekana eisagwgh apo thn boulgaria giati kunhgame!!!!8elaei polu frontida kai exei arketo kostos xrhmatwn skefteiteto prin to parete gia na mhn to bare8eite kai katalh3ei se kapoio kado h adespoto

avatar

παιδια η καλυτερη ρατσα ειναι καυκασου...μπορει να ειναι θεριό αλλα και καλος φυλακας και πιστος φιλος....και με τα αλλα ζωα τα παει καλα..εκτος απο τους ξενους

avatar

ta perissotera skilia einai teleia egw exw pug kai einai fatsoula........!!!!!!!!!!!!!geia sas

avatar

γεια σας παιδια εγω εχω γερμανικο λυκοσκυλο το καλυτερο!!!!!!!!παρτε και θα με θυμηθητε.................!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar

εμενα δν μου αρεσει το λαγωνικο του αφγανισταν......Σαν χαρος ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar

εμενα μου αρεσουν τα τσιουαουα!!!!!!!τι γλυκα μωρε!!!!!!

avatar

paidia egw 8elo ena skilo mikroftino kai omorfo pia einai i gnomi sas

avatar

επειδη ειμαι κτηνιατρος,μν παρεις καποιο κατοικιδιο φτηνο γιατι ολο και κατι θα εχει..Αυτα εχουν τις περισσοτερες αρρωστιες!!!!θα σου προτεινα ενα χασκι!!!Τα καλυτερο αλλα ακριβο!!!και να εχεις το νου σου εαν σου δινουν φθηνο σκυλι μην το παρεις κατιξερω παραπανω παιδι μου...ειμαι 35 χρονια κτηνιατρος!!προσεχε ε!!!!καταλαβες να προσεχεις μην σε κοροιδεψουν!!!αντε,αντε παιδακι μου!!*

avatar

na sou po egw den borw na parw haski gt o horos mou einai mikros

avatar

παρε pug... ησυχα..καλοι φυλακες και πολυ παιχνιδιαρικα...αλλα βγαζουν τριχωμα μια φορα το μηνα αλλα πολυ ομως..σε τι σπιτι μενεις?????για να σοθ προτεινω κανα αλλο.....

avatar

παρε pug... ησυχα..καλοι φυλακες και πολυ παιχνιδιαρικα...αλλα βγαζουν τριχωμα μια φορα το μηνα αλλα πολυ ομως..σε τι σπιτι μενεις?????για να σοθ προτεινω κανα αλλο.....

avatar

τι σας αρεσουν τα βρομοσκυλα...εγω που δω τα σκοτωνω η με φολα η με καραμπινα η με κατι αλλο καντε κι εσεις το ιδιο.....χαχαχαχαχα!!!!!11

avatar

kala toso apan8roph eisai????

avatar

τι ρωτας δν το βλεπεις?

avatar

60 tetragonika einai to spitipou

avatar

apanthropo plazma esena prepei na skwtonoume

avatar

κοιταξε ειναι μικρο το σπιτακι σου.....γιατι δν παιρνεις ενα τσιουαουα η πινσερ η γιορκσαιρ η τεριε η κανις μινι....ρε κοριτσι μου γλυκο μικροσωμα σκυλια..δν σου κοβει.....

avatar

ela mounte toso pantavo eisai???????????xaxaxaxaxa.........pwpwpwpwpw!!!!!!!!

avatar

einai para poly teleia ta skilia milame den ksero pio 8elo na paro!!!!!!!!!!!!!8ee mou!nomizo oti 8a paro poul terrie!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar

giasas emena einai 60 tetragonika kai skeftome na paro jack rasel

avatar

thelw ena mikroswmo skuli pio na parw???gt dn kserw.....grapste to suntomotero........an mporeite.......sas parakalw.........to thelw suntoma....agapes mou*******

avatar

thnx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!**************

avatar

den eime koritsi proton kai defteron pira pitbull

avatar

kai mena mou aresoun ta golden ritriver alla kai mena den me afinei h mhtera moy

avatar

pos borw na thn pisw gia na parw ena gia pite kamia lish

avatar

αν δεν σε αφηνει,μην παιρνεις!!!!αφου εχει εσενα!!!!

avatar

egw thelw ena maltez.......*********alla dn mporv na parw gt dn exw xrhmata..pou mporw na vrw fthna??????????????????????

avatar

το καλιτερο και πιο εθκολο για εκπεδεφσι ινε το labrador το πιο εκσιπνο ινε το german sepherd ο καλιτεροσ φιλακασ ινε το rodwailer και το πιο μικρο το mini pincher

avatar

papigion !!!!!!

avatar

katapliktiko sait

avatar

paidia 8elo ena skuli alla oi goneis mou dn me afhnoun ti na kano?

avatar

ta xaski einai oraio!

avatar

ολα ειναι ωραι ρε παιδια και δν μπορω να πρωτοδιαλεξω πειτε καμια προταση.........!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΕΣ!!!!!*****

avatar

ΤΟ ΜΠΙΓΚΛ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΛΕΤΕ??

avatar

parto ama eise xazh
olh logia eiste parte ena bull terrier-pitbull h rottwailer

avatar

mou aresoun olaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

avatar

h 3aderfh m exei spits!!!!!!!!!!! gluka

avatar

agapw golden retriever

avatar

oxi re file mikra theloyme gia filaka exoyme ena doperman alla o gios moy ton fovate kai oute poy pernaei apo to kagkelo. gia ena mikroyli psaxno poy ta vrisko fthina????? gia beagle milame

avatar

στη σιγκρου πηγαινε εχει πολλα και φθηνα!!!

avatar

se egxaristo file moy

avatar

moy ksefige to {g} lol efxaristo

katerinatsb

της tisdlay νομιζω ειν yorkshire terier

avatar

ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΡΙΤΡΙΒΕΝ FOR EVER

avatar

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΚΥΛΟΣ ΙΤΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙ ΜΕ ΡΑΤΣΑΣ ΚΑΝΙΣ.ΤΟ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΙΝ ΠΡΟΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣΑΝ ΜΕ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣΕ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΝ ΞΑΝΑΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ

avatar

tou aksizi na pe8ani giafto pou ekane sto skili!!!

avatar

Ego exo rottweiler an k einai megalo k fenete agrio ine poli trifero k ipakouo

avatar

ego paidia thelo ena na min dagaei kai na thelei na ton xaidevoune tin protinete?

avatar

μαλτεζ για παντα η καλυτερη ρατσα που υπαρχει απο μικρη ηθελα ενα και το απεκτησα επειτελους μαρια τα μαλτεζ δεν μεγαλωνουν οποτε μπορεισ να παρεισ απο το πετ σηοπ

avatar

egw exw ntoperman pou klanei mia ta lamprantor oute ta maltez mravo ta rotbailer einai kala skilia h ksaderfi mou exei xasky sivirias

avatar

ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΑ ΤΣΙΟΥΑΟΥΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΡΑΤΣΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ...;

avatar

ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ???

avatar

συμφωνώ απόλυτα για τα ντόπερμαν γιατί είναι ωραία σκύλιά προστατευτικά και είναι πολύ καλός φύλακας για το σπίτι και πρέπει να το αγαπάς

avatar

φοβερά

avatar

τα τσιουάουα είναι πολύ καλά σκυλιά προστατετικά με την οικογένεια τρυφερά αγαπησιάρικα και ιδανικά για οικογένεια.Αν σου αρέσει και το αγαπάς πάρε όμως θα πρέπει να το έχεις μέχρι τέλους και να μην το παρατήσεις και θα πρέπει από νωρίς να το κοινονικοποιήσεις με ανθρώπους και με άλλα σκυλιά

avatar

ποτέ μην πάρεις από το pet shop σκυλί γιατί αυτά τα σκυλιά που έχουν εκεί είναι άρωστα, δεν είναι κοινονικοποιημένα και μερικές φορές δεν είναι καθαρόαιμα όπως αυτοί ισχυρίζονται.Είναι καλύτερα να πάρεις σκυλί από έναν σοβαρό εκτροφέα η από ένα καταφύγιο ζώων όπου αυτά τα σκυλιά ψάχνουν ένα καλό σπιτικό και ένα αφεντικό όπου θα τα αγαπά και δεν θα τα παρατήσει ξανά

avatar

αυτοί που δεν αγαπούν τα σκυλιά, τα πετάνε στο δρόμο λες και είναι σκουπίδια, τα βασανίζουν και τα σκοτώνουν κακό ψόφο να έχουν, ο θεός να τους τιμωρίσει

avatar

hmmmmmmmmm

avatar

to kalitero skili ine to diko ou ine artia ekpedevmeno ...pai toualeta mono tou den leroni prosexi stin katanalosi ke pano apo ola misi tin akatastasia

avatar

Όλες οι ρατσες σκυλων με ολα οσα πρέπει να γνωρίζουμε για τα ζώα με φωτογραφίες και βίντεο.

avatar

ta pio orea skylia einai ta ....... ayta einai

avatar

emena moy aresoyn kai ta kaneis skylakia

avatar

Καλημέρα.
Θέλω να ρωτήσω κάτι.
Πήραμε ένα σκυλάκι και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος τι ράτσα είναι.
Από τις φωτογραφίες που βλέπω παραπάνω έχει μια στα τσιουάουα αυτή η πρώτη με το μαύρο σκυλάκι που είναι ολόιδια με το άλλο στα μινι πιντσερ αυτό που είναι στην φωτο με το κουτί της coca cola.
Τέτοιο σκυλάκι είναι.
Το αγοράσαμε από ένα Βούλγαρο και μας είπε ότι είναι τσιουάουα και ο γιατρός που πήγαμε για εμβόλιο λέει είναι πιντσερ.
Πως καταλαβαίνει κάποιος ποια ράτσα από τις δύο είναι με σιγουριά ;
Η φωτό του εδώ http://imagebin.ubuntu-gr.org/1382601541.jpg

avatar

Όλα τα σκυλιά είναι γλυκούλια αλλά εγώ πιστεύω πως είναι τα μάλτεζ γιατί δεν μαδάνε στο σπίτι και είναι πανέξυπνα ...επίσης είναι φιλικά πολύ παιχνιδιάρικα και φιλικά με άλλα ζώα και σκυλάκια ...
Εγώ επίσης προτείνω για παιδιά πάγκ , τα οποία είναι στοργικά αξιαγάπητα και το ίδιο φιλικά με τα παιδιά όσο το μαλτεζάκι...Η καλύτερη επιλογή για παιδιά αλλά και μεγάλους!

avatar

αυτό πιστευο και εγο οτη τα μαλτεζ εινε πολι καλλα...

avatar

Ποια ειναι η αρχαιοτερη ρατσα σκυλου της Ευρωπης απαντηστε αμεσα παρακαλω

Το σχόλιο σας

Έχετε λογαριασμό στο Pathfinder;

Δέν επιτρέπεται η χρήση HTML tags για τα σχόλια αυτού του blog


Powered by pathfinder blogs

Τι ράτσα σκύλο έχετε ή θα θέλατε να έχετε;;;

View Results
Create a Poll

banner2.swf
Get your own Chat Box! Go Large!
FreeFlashToys Page Pets
FreeFlashToys Page Pets